Млекопреработвателно предприятие ЙОТОВИ е създадено през 1994г. с основна дейност производство на млечни продукти.

          Намира се в град Сливен, в подножието на Източна Стара Планина, на 30км от националния парк „Сините Камъни” и на 110км западно от Черно море. Една от семейните и постоянно развиващи се компании в региона. Вече 20 години произвежда един от най-качествените български кашкавали. Спазвайки традиционната българска технология както за кашкавал от краве мляко така и за кашкавал от овче мляко. Непрекъснато усъвършенстване, абсолютен контрол на всеки етап от производствения процес, пълно изпълнение на всички национални и европейски норми и регламенти се синтезира в един висококачесвен краен продукт. Продукт, който се консумира с наслада и въплащава здравето и дълголетието на всяка капка мляко.

          ЙОТОВИ е специализирала в полутвърди сирена - кашкавал от краве мляко и кашкавал от овче мляко. Част от продуктовото портфолио са също маслото и изварата. Целият асортимент е получен от преработката на 100% сурово мляко, без добавка на растителни или каквито и да е било други мазнини и  адитиви. Наши клиенти са потребители търсещи задоволяване на високи изисквания относно качество и безопасност на храната.Хранителен продукт напълно отговарящ на всички критерии за здравословна консумация, произведен, съхраняван и транспортиран под непрекъснат контрол.

          Безопасността и качеството на който се гарантира от международния сертификат IFS (International Food Standard v 6.0),ISO 9001:2008, НАССР, ДПП.Част от продукцията се изнася за САЩ, Австралия, Канада, Ливан, а така също и в страни от ЕС – Гърция, Кипър, Германия, Дания, Румъния. Наши клиенти са потребителите търсещи високо качество и здравословна храна.

          Визия:

          Мисия:

          Цел- предназначение:

         Базови стратегически ориентации (производствен план):

       Социална ангажираност и потребителска насоченост: